Εξωτερικοί Συνεργάτες

   

 

     

       

            unnamed (10)  Βάσια Πέτρου

                                         Νηπιαγωγός -Ειδική παιδαγωγός

 Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΤΕΑΠΗ) και στη συνέχεια συνεχισε τις σπουδές της   σε μεταπτυχιακό επίπεδο με  αντικείμενο σπουδών “ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ”στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,όπου  απέκτησε και  εξειδίκευση με πιστοποίηση και ως ειδική παιδαγωγός.

Έκτοτε εργάζεται ως υπεύθυνη Νηπιαγωγός σε διάφορα πλαίσια,όπως στο διατροφότοπο «Τροφούπολη» καθώς και σε διάφορα Νηπιαγωγεία ως νηπιαγωγός επίσης στο παρελθόν παρείχε ιδιωτικά δημιουργική απασχόληση και μελέτη  σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια πάνω στο αντικείμενο σπουδών της.

 

 

    img013 Ελεάννα Γαρδικιώτου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε και αποφοίτησε στο Ελληνικό Ωδείο στο Πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά Φυγής (Φούγκας) με το βαθμό Άριστα.Επίσης σπούδασε κλασσική κιθάρα στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες.Παρακολούθησε σεμινάριο πιάνου με τον MichelleBatista το 1994 και έλαβε μέρος στο φεστιβάλ κιθάρας στο Βόλο το 2000.Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου ως σολίστ και ως μέλος σχήματος μουσικής δωματίου.Έχει εργαστεί στο πρόγραμμα «Ακουστικής Οικολογίας» διδάσκοντας  μουσικοκινητική  σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας.

Βαλεντίνα Κυθραιώτου Βαλεντίνα Κυθραιώτου

Γεννήθηκε στην Κύπρο το 1986.

Αφού αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Πατρών, στη συνέχεια την κέρδισε ο χορός.

Κατέχει τα διπλώματα Associate Latin Style του IDTA (International Dance Teachers Association) με Grade HONOURS   (90/100) και  BRONZE (FRED ASTAIRE) Latin & Ballroom dance.

Παρακολούθησε πολλά πιστοποιημένα σεμινάρια, Latin , Belly dance & Παραδοσιακών χορών από πολλούς καταξιωμένους χορογράφους και προπονητές.

Ως χορεύτρια, αναδείχθηκε στους Latin χορούς και Belly dance με πολλές διακρίσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Από το 2004 συνεργαζόταν σε πολλές Σχολές Χορού στην Πάτρα και από 2008 σε σχολές χορού στην Αττική.

Είναι χορογράφος και προπονήτρια σε αγωνιστική ομάδα   Belly dance.

Είναι ενεργό μέλος στο Καλλιτεχνικό Σωματείο «Τεχνόσφαιρα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *